Enkle men elegante festkjoler til enhver anledning

Det finnes et stort utvalg av festkjoler å velge mellom, og særlig på sommeren har man mange muligheter til å få gått med kjoler. Om sommeren er man ofte også invitert til flere fester enn i løpet av resten av året og det kan da være greit å ha et lite utvalg av kjoler å velge mellom. Kjoler trenger heller ikke å være altfor prangende for at man skal se flott ut på festen og stjele oppmerksomheten. Det finnes mange enkle kjoler som samtidig vil få deg til å se elegant og slående vakker ut.

Festkjoler med åpen rygg eller bare skuldre

En enkel detalj for å få en kjole til å se ekstra elegant ut, selv om den også fremstår som relativt enkel, er åpen rygg. Det finnes mange varianter av festkjoler med åpen rygg å velge mellom og om sommeren trenger man heller ikke å bekymre seg for at det skal bli for kaldt. Man kan velge blant kjoler som har en lav åpen rygg og nesten viser hele rygge, kjoler hvor stroppene krysser på ryggen for et morsomt preg eller andre varianter. Dette er uansett en type kjole som vil få deg til å se elegant ut, og som samtidig vil være morsom og ungdommelig. Bare skuldre er en annen detalj som vil få kjolen til å kunne virke enklere, samtidig som den gir kjolen et unikt preg. Her finnes det også forskjellige varianter å velge mellom og et stort utvalg av kjoler i forskjellige farger og fasonger som vil få deg til å skinne.

Kjoler med splitt

Kjoler med splitt kommer antakeligvis aldri til å gå av moten og kan få formelle selskapskjoler til å virke noe lettere og morsommere. Med en splitt som viser litt ben kan du både få vist litt hud, som vil få kjolen til å virke lettere og ikke like tung som en gulvlang kjole uten splitt, samtidig som du får den formelle og elegante looken av en lang festkjole. Det finnes også en rekke varianter å velge mellom og man trenger ikke nødvendigvis å gå for den høyeste splitten for at splitten skal ha ønsket effekt.

Gulvlange kjoler i myke stoff

Et annet godt tips for å få en kjole til å virke noe enklere er å bruke ulike stoff. Bruker man lettere stoff som chiffon eller silke vil kjolen likevel kunne fremstå som enkel og elegant, selv om man velger en gulvlang kjole. Stoffet vil være med på å gjøre kjolen lettere og feminin, og bruker man mønstre som for eksempel blomster kan man finne den perfekte sommerkjolen, hvor det lette stoffet i tillegg vil bidra til å holde deg nedkjølt gjennom sommerdagen. Velger man en kjole i silke kan et godt valg være en ensfarget og tynn kjole med spagettistropper og morsomme detaljer som splitt eller åpen rygg. Her kan man så velge en farge som virkelig kommer til å skinne og fremheve hudtonen din for å virkelig gjøre inntrykk.

Richard